AvaliaçÔes de RÄ de Pijp Amsterdam

AvaliaçÔes recentes

5.0
Marthe
12 outubro 2022

Er miste ingrediënten. Een deel was op, in plaats van zaten er Galapenos in de bowl wat ik echt vies vind. Er was ook geen koriander. Normaal ben ik erg tevreden maar dit keer niet zo.

Reacção a RÄ de Pijp

Hi Marthe, Zojuist kreeg ik een mailtje van jouw beoordeling. Vervelend om te lezen, ik ben een weekje met vakantie en dat is altijd spannend. Stuur me even een mailtje op hej.pijp@rabowls.com dan zal ik een passende oplossing voor je zoeken! Groet, Cazimir

Jason Meade
29 julho 2022

The mad mexicana bowl was better than I expected—highly recommended! This is my new favorite spot for plant-based, salad-esque bowls.

Marthe
17 junho 2022

Heerlijke bowls! En lekker gezond

Reacção a RÄ de Pijp

Bedankt Marthe!

Silvia
31 maio 2022

Het eten is heerlijk, echt genoten van de creamy california bowl maar wel te duur voor de omvang van de portie.

Reacção a RÄ de Pijp

Dag Sylvia, dank voor je feedback. Jammer dat je de bowl te duur vond. Mocht je binnenkort in de zaak zijn, dan kan ik je uitleggen hoe de prijs is opgebouwd!

Rebecca IJsselstein
27 maio 2022

Voor het eerst hier een salade gehaald, die super lekker was! En ook de service was erg goed, vriendelijke meid achter de counter. Ik kom hier zeker vaker iets halen!

Reacção a RÄ de Pijp

Bedankt Rebecca, tot snel!

Joanna
19 maio 2022

Heerlijke salade, vers, voedzaam en gezond! Dit is precies wat ik zoek. Ook de juice was fris en fruitig!

Reacção a RÄ de Pijp

Bedankt Joanna! Graag tot ziens!

Maria
13 maio 2022

Lovely staff, lovely food. Would recommend!

Reacção a RÄ de Pijp

Thanks Maria!

CB
13 maio 2022

Heerlijk, snel, gemakkelijk en zeer gezond. Ik ga alle bowls proberen!

Reacção a RÄ de Pijp

Thanks!

N
12 maio 2022

Rijst te droog. Eten zit weinig smaak aan

Reacção a RÄ de Pijp

Hi N, we hebben de receptuur van de rijst aangepast naar aanleiding van jouw feedback!

Cecile Meijer
12 maio 2022

De bowl was ontzettend smaakvol

Reacção a RÄ de Pijp

Wat een fijne reactie, thanks!

Tim.
12 maio 2022

Prima. Alles lekker.

Reacção a RÄ de Pijp

Top, bedankt Tim!

Robert
12 maio 2022
Reacção a RÄ de Pijp

Bedankt Robert, tot snel!

Till
11 maio 2022

Heel lekker

Reacção a RÄ de Pijp

Bedankt Till!