Reviews from RÃ¥ de Pijp Amsterdam

Recent reviews

5.0
Marthe
12 October 2022

Er miste ingrediënten. Een deel was op, in plaats van zaten er Galapenos in de bowl wat ik echt vies vind. Er was ook geen koriander. Normaal ben ik erg tevreden maar dit keer niet zo.

Reaction from RÃ¥ de Pijp

Hi Marthe, Zojuist kreeg ik een mailtje van jouw beoordeling. Vervelend om te lezen, ik ben een weekje met vakantie en dat is altijd spannend. Stuur me even een mailtje op hej.pijp@rabowls.com dan zal ik een passende oplossing voor je zoeken! Groet, Cazimir

Jason Meade
29 July 2022

The mad mexicana bowl was better than I expected—highly recommended! This is my new favorite spot for plant-based, salad-esque bowls.

Marthe
17 June 2022

Heerlijke bowls! En lekker gezond

Reaction from RÃ¥ de Pijp

Bedankt Marthe!

Silvia
31 May 2022

Het eten is heerlijk, echt genoten van de creamy california bowl maar wel te duur voor de omvang van de portie.

Reaction from RÃ¥ de Pijp

Dag Sylvia, dank voor je feedback. Jammer dat je de bowl te duur vond. Mocht je binnenkort in de zaak zijn, dan kan ik je uitleggen hoe de prijs is opgebouwd!

Rebecca IJsselstein
27 May 2022

Voor het eerst hier een salade gehaald, die super lekker was! En ook de service was erg goed, vriendelijke meid achter de counter. Ik kom hier zeker vaker iets halen!

Reaction from RÃ¥ de Pijp

Bedankt Rebecca, tot snel!

Joanna
19 May 2022

Heerlijke salade, vers, voedzaam en gezond! Dit is precies wat ik zoek. Ook de juice was fris en fruitig!

Reaction from RÃ¥ de Pijp

Bedankt Joanna! Graag tot ziens!

Maria
13 May 2022

Lovely staff, lovely food. Would recommend!

Reaction from RÃ¥ de Pijp

Thanks Maria!

CB
13 May 2022

Heerlijk, snel, gemakkelijk en zeer gezond. Ik ga alle bowls proberen!

Reaction from RÃ¥ de Pijp

Thanks!

N
12 May 2022

Rijst te droog. Eten zit weinig smaak aan

Reaction from RÃ¥ de Pijp

Hi N, we hebben de receptuur van de rijst aangepast naar aanleiding van jouw feedback!

Cecile Meijer
12 May 2022

De bowl was ontzettend smaakvol

Reaction from RÃ¥ de Pijp

Wat een fijne reactie, thanks!

Tim.
12 May 2022

Prima. Alles lekker.

Reaction from RÃ¥ de Pijp

Top, bedankt Tim!

Robert
12 May 2022
Reaction from RÃ¥ de Pijp

Bedankt Robert, tot snel!

Till
11 May 2022

Heel lekker

Reaction from RÃ¥ de Pijp

Bedankt Till!